BEHÅLL FUKTEN

BEHÅLL FUKTEN

TRE STEG SOM BEVARAR HUDENS FUKT
SUMMER BEAUTY BOOTCAMP Läsning BEHÅLL FUKTEN 2 minuter Nästa PREBIOTIKA

Under årets kalla månader är det många som upplever att huden stramar, känns torr och blir extra röd och känslig. Torr inomhusluft och kalla väderomslag kan påverka även dig som normalt inte har en torr hy.
Dessa är våra bästa tips för att bevara fukten och smidigheten i hyn.

1. Rengör snällt.

En mild rengöring är A och O nu när vi är som torrast i hyn. Satsa på en återfuktande rengöring innehållandes prebiotika som ytterligare hjälper till att stärka upp hudbarriären och balansera det känsliga mikrobiomet – dvs – de goda bakterierna du vill ha kvar på din hy.

2. Glöm inte exfolieringen

Att exfoliera ansiktet minst 2 -3 gånger i veckan hjälper till att rengöra porer och ta bort döda hudceller som i sin tur gör att huden blir extra torr och livlös. Exfolieringen hjälper också resten av dina produkter att absorberas lättare och på så sätt arbeta ännu mer effektivt. Win win! 

 

3. Återfukta med hyaluronsyra

Hyaluronsyra är en fuktmättad hys bästa kompis. Varför? Denna återfuktande superingrediens har nämligen förmågan att binda upp till  1000 gånger sin egen vikt i vatten. Resultatet; din hy blir fyllig och återfuktad. Känns din hud törstig? Ge det en uppfriskande drink av Collagen Superfood Serum.Den innehåller en kombination av hög och lågmolekylär hyaluronsyra som binder fukt i både de övre och djupare hudlagren. Strukturen är så uppfriskande att huden omedelbart dricker upp den.

 

4. Bädda in i fukt och näring

Nu är det dags att sluta in huden i fukt och näring som både boostar, balanserar och skyddar under alla timmar. Hydrating light cream är en aktiv och sammetslen dagkräm som är utformad för att hålla huden återfuktad, mjuk och smidig under dagens alla timmar.
Tack vare omegafettrika superfoods och två sorters hyaluronsyra (hög och lågmolekylär) binder den massvis med fukt och håller fuktbalansen intakt.

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige