skin_nutrition.jpg

CLEAN BEAUTY

Vi är Jessica och Julia, svägerskor och grundare av Bagliora. Vi startade Bagliora för vi bryr oss om ingredienserna vi sätter på vårt ansikte varje dag.

När Julia Fors, som har en bakgrund som kostrådgivare och hälsoredaktör, blev gravid började hon ifrågasätta ingredienserna i de produkter hon använde. - En normal hudvårdsrutin kan innehålla över 200 kemikalier. Jag ville hitta aktiva produkter med effektiva ingredienser, men utan onödiga tillsatser. "För det som jag applicerar på min hy är minst lika viktigt som det som jag stoppar i min kropp".

4EEA80EA-63B8-48D4-8968-63F20EB95F21.jpg

NATURLIGT & EFFEKTIVT

Bagliora är Clean Beauty vilket innebär att vi har ett högt naturligt innehåll, över 95 % i de flesta av våra produkter, kombinerat med aktiva ingredienser utan onödiga kemikalier och tillsatser.


Vi producerar alla våra produkter i en grön fabrik i Sverige tillsammans med en av Sveriges mest erfarna kvinnliga kemister. Samtliga produkter är baserade på hudälskande näringsämnen vanliga inom en anti-inflammatorisk kost som skyddar, balanserar och stärker huden. 


Vi är 100% veganska, cruelty free och dermatologiskt testade. Resultatet är produkter som är sjysta mot huden och hälsan samtidigt som de är effektiva.

exfoliarorweb_f4469423-d23a-4f64-bc54-f931f9604bd2.jpg

VÅRA HÅLLBARHETSMÅL

Hållbarhet är en del av vårt DNA och genomspeglar allt vi gör från produktion till distrubution. I framtagandet av vårt företag insåg vi snabbt att det fanns en mängd små val vi kunde göra som i sin tur kan göra stor skillnad. Våra produkter tillverkas nära oss i Sverige. På så sätt minskar vi mycket utsläpp från transporter. Vi jobbar med små batcher i en svensk fabrik och samtliga av våra förpackningar och ytterförpackningar är återvinningsbara. På sikt är vår ambition att även kunna ta fram refillförpackningar för en ännu mer hållbar hudvårdsrutin.