baglioras

Morgon- & kvällsrutiner

Under dygnet förlorar du mycket fukt och barriären blir mer genomtränglig. Därför är det extra viktigt att tillföra extra näringsrika produkter.

Morgonrutin

Starta dagen med att tillföra näringsrika produkter.

Steg 1

Ta tre till fyra pumptag av Baglioras Hydrating Mousse Cleanser och massera in löddret på fuktigt ansikte. Den milda rengöringsmoussen rengör skonsamt hyn utan att torka ut medans det prebiotiska innehållet balanserar hudens mikrobiom och skyddsbarriär så att huden känns återfuktad, smidig och balanserad.

Steg 2

Ett serum är för dig som vill jobba aktivt med din hudvård och verkligen jobba mot resultat. Applicera tre till fyra pumptag av Baglioras kollagenboostande serum på ditt rengjorda ansikte och svep försiktigt med fingertopparna över ansiktet tills att serumet är fullständigt absorberat.

Steg 3

Låsa in fukt och näring i huden. Massera och klappa in dagkrämen i ansiktet med uppåtgående drag. Den multiverkande krämen förbättrar hudens kollagenproduktion och fasthet samt minskar rynkor och fina linjer.

Steg 4

Som sista steg i dagrutinen rekommenderar vi att använda Glow Nutrient face oil som ger huden återfuktning på djupet och lämnar en hälsosam fuktmättad lyster.

Kvällsrutin

Under natten är hudens cellförnyelse som störst. Samtidigt förlorar du mycket fukt och barriären blir mer genomtränglig. Därför är det extra viktigt att tillföra extra näringsrika produkter.

steg 1

Börja med att rengöra ansiktet med Hydrating cleansing mousse. Applicera tre till fyra pumptag och massera in löddret på fuktigt ansikte.

steg 2

Hjälp nu huden att bli av med döda hudceller och få fram friska celler till ytan. Fukta en bomullsrondell med Baglioras Clarifying leave on Exfoliator och badda lätt över hela ansiktet, men undvik ögonområdet. Skölj inte av utan låt leave-on exfoliatorn tränga djupt in i huden och verka i några minuter innan övriga hudvårdsprodukter appliceras.

Steg 3

Applicera tre till fyra pumptag av Baglioras kollagenboostande serum och svep över ansiktet med fingertopparna tills serumet är fullständigt absorberat.

Steg 4

Klappa in Advanced ant age night cream krämen i ansiktet med uppåtgående drag. Den avancerade anti-age krämen jobbar över natt med att aktivera cellernas nybildning av kollagen och elastin samt minska rynkor och fina linjer.

Steg 5

Vill du boosta torr hy ytterligare - applicera tre droppar av Glow Nutrients Face Oil som ger huden maximal näring och återfuktning på djupet.

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige