Bästa produkterna för vinterhuden

Bästa produkterna för vinterhuden

VÅRA BÄSTA TIPS SOM RÄDDAR VINTERHUDEN

KVÄLLSRUTINEN Läsning Bästa produkterna för vinterhuden 2 minuter Nästa Så tar du hand om en mogen hy

Vintern och kylan är här! Och kanske har du redan märkt av effekterna på din hud. Men det finns sätt att slippa torr, fnasig och känslig hy. Här kommer våra bästa tips som räddar vinterhuden.

1. Stärk barriären

En hälsosam hud med en stark barriär är mjuk och smidig. Vanliga tecken på en skadad hudbarriär är att huden känns torr, stram och osmidig direkt efter att du tvättat den. Hydrating Mousse Cleanser innehåller fuktgivande allantoin och Betaine samt prebiotika som just har som uppgift att stärka och balansera hudens ömtåliga skyddsbarriär.

<- Läs mer om Hydrating Mousse Cleanser ->

 

2. Fukt och åter fukt

Att ge huden en extra dos fukt såhär års är nödvändigt. Collagen Superfood Serum innehåller två sorters hyaluronsyra (hög och lågmolekylär) som likt en svamp binder 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Detta gör huden återfuktad och smidig samtidigt som fina linjer suddas ut.

Klappa in i huden efter din rengöring både morgon och kväll för att se till att huden är konstant återfuktad.

<- Läs mer om Collagen Superfood Serum  ->

3. Lås in fukten med fett

För att fukten ska stanna kvar i huden behöver du låsa in den med ett extra lager fett. Så nu är verkligen tiden att gå över till en rikare ansiktskräm, även på dagen. Nouishing Rich Cream är som namnet låter en rik och smörig kräm innehållandes omega-3 fettsyror och ceramider som skyddar huden mot kall luft och vind och fungerar som en skyddande dunjacka för huden.

<- Läs mer om Nourishing Rich Cream ->

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige