Vad betyder Bagliora?

Bagliora kommer från Italienskans Bagliore som översatt betyder: glimmra, gnistra, skina, lysa eller bättre sammanfattat – att ge glow.  Då alla våra produkter är framtagna för att stärka hudens hälsa och ge den ett naturligt friskt glow är det ett namn som beskriver oss perfekt.

Vad utmärker Baglioras produkter?

Vi är ett passionerat hudvårdsföretag med expertis inom nutrition. För oss handlar hudvård om mer om det du ser på ytan. Hudvård och hälsa hänger ihop. 

Våra vetenskapsbaserade formuleringar innehåller en kombination av de mest näringsrika och hudfrämjande ingredienserna som antioxidanter, omega-fettsyror, prebiotika och vitaminer. I kombination med denna näringsspäckade bas har vi adderat de mest verksamma ingredienserna inom modern hudvårdsteknologi. Vår vision är att bli ledande inom ”Clean Beauty” i Sverige och erbjuda produkter som är bra både för huden och hälsan och framtida generationer, samtidigt som du får de hudvårdsresultat som du vill ha. 

Vad betyder clean beauty stämpeln?

För oss innebär Clean Beauty att vi producerar våra produkt efter följande principer:

  • Hög andel naturliga och ekologiska ingredienser
  • Hög andel aktiva ingredienser
  • Veganska
  • Hållbar produktion
  • Dermatologiskt testade 
  • 100 % Transparens
  • Tillverkat i Sverige

Var tillverkas produkterna?

Våra produkter tillverkas på en svensk fabrik. För oss var det viktigt att använda oss av en fabrik med tydligt miljötänk samt med de bästa kemisterna och producenterna på marknaden idag. Vi har under utvecklingen haft ett nära samarbete och inblick i varje del av processen. Våra premium förpackningar  kommer från en tillverkare i Tyskland.

Samtliga produkter förutom Cooling Eye Patches tillverkas i Sverige. Coooling Eye Patches tillverkas med en speciell koreansk Hydrogel teknik som ännu inte finns att tillgå i Sverige. I Korea är man experter på denna teknik så därför valde vi att samarbeta med en tillverkare i Seol, Korea för att ta fram just denna produkt.

Hur återvinner jag mina flaskor samt ytterförpackningarna?

Du källsorterar dina flaskor i behållare för mjukplast. Ytterförpackningarna sorteras som kartong.

Hur tänker ni angående hållbarhet?

Vi tror att framtiden inom hudvård handlar om 100 % transparens, hållbarhet och individanpassade produkter. I en bransch där utbud och produktflöde är enormt blir kvalité och ett tydligt hållbarhetstänk och ansvar det som skiljer oss från mängden. Vi producerar våra produkter i en grön fabrik i Sverige och använder oss av airless premium flaskor som ger minimalt svinn och är återvinningsbara. Även våra ytterförpackningar är återvinningsbara. På sikt vill vi även utveckla refillmöjlighet till våra flaskor.

Är produkterna Veganska?

Ja samtliga av Baglioras produkter är 100% veganska och självklart inte testade på djur vilket vi är 100% emot.

Är Bagliora ekologiskt?

Våra produkter har ett mycket högt naturlig och ekologiskt innehåll. I 5 av våra 6 produkter ligger det naturliga innehåller på över 90 %. Dessa exakta halter står utskrivet på varje produkt.

Vi har i dagsläget valt att inte Cosmos-certifiera våra produkter. Men detta kan eventuellt komma att bli aktuellt i framtiden om vi känner att kunden skulle efterfråga en sådan certifiering. 

Var kan jag köpa Baglioras produkter?

Du kan köpa dem via vår shop eller hos våra återförsäljare som tex; Lyko, Wakakuu, Apoteket Hjärtat och Apotea med flera. 

Hur ska jag använda produkterna, i vilken ordning?

Vi rekommenderar dig att kika under fliken rutiner här överst på hemsidan. Där kommer du till en tydlig beskrivning om hur vi rekommenderar både en morgon och kvällsrutin med Baglioras produkter.

Vem passar hudvårdsprodukterna för?

Vi riktar oss till alla som vill ha en effektiv Clean Beauty hudvårdsrutin med produkter som ger resultat. Dag och nattkräm samt vårt kollagenboostande serum innehåller några av marknadens senaste och kraftfullaste peptider med tydlig anti-age effekt och lämpar sig därför utmärkt för dig som vill hålla huden ungdomlig så länge som möjligt. Vår återfuktande mousserengöring är otroligt mild, skonsam och balanserande och passar alla åldrar utmärkt. 

Glow Nutrients Face Oil är 99% naturlig med 9 närande superfoodoljor. Packad med näringshjältar som broccoli, chia, avokado, mandel, hallonfröolja och havtorn är detta definitionen av en näringsboostande grön smoothie för din hy. Detta är vår personliga favoritprodukt och en riktig hudräddare för dig med torr hy samt under de kalla vintermånaderna då den gör huden mjuk, smidig med en hälsosamt fuktmättad lyster. 

Clarifying leave on exfoliator med 2 % BHA och hyaluronsyra är en otroligt effektiv men skonsam syrapeeling. En måste-produkt för alla med akne-benägen hud, stressade citykvinnor, trötta mammor eller alla som vill återuppliva glåmig och torr hud.

Hur använde jag oljan?

Vår närande superfoodolja går att använda helt för sig eller i kombination med andra produkter. Efter serum och rengöring kan du med fördel blanda en droppe med din dagkräm eller massera in en droppe på kindbenen som en extra glowy finish över makeupen. Känns huden extra torr, massera in två till tre droppar i hyn efter rengöring varje kväll och innan du applicerar nattkräm. Vi gillar att ha med vår travelsize-olja i väskan och smörja in både ansikte och torra nagelnband under kalla höst och vinterdagar. 

Hur ofta rekommenderar ni att man använder exfolatorn? 

Vår Clarifying leave on exfoliator med 2 % BHA är en av seriens mest kraftfulla produkter som är utformad för att milt med effektivt exfoliera döda hudceller och lämna plats åt ny fräsch hy. Applicera några droppar på en bomullspad och badda lätt över ansikte (men undvik ögonfranslinjerna och ögonlocken). Skölj inte. För dagtid, följ upp med serum, dagkräm och solskydd. För natten; Följ upp med serum och nattkräm. BHA-syra kan öka hudens solkänslighet, därför rekommenderar vi att alltid följa upp med ett solskydd om du använder produkten på dagen. 

Exfolieringen går att använda dagligen, helst kvällstid men vi rekommenderar att du testar dig fram för att vänja huden i början. Vi rekommenderar sedan att exfoliera huden ca 3 – 4 gånger i veckan för bästa resultat. Har du överkänslighet mot salicylsyra ska du undvika BHA-syra.

Det sticker lite i huden när jag använder exfoliatorn, ska det kännas så?

Ja att produkten känns lite när man precis applicerar den är helt normalt då den är så pass aktiv. Men det ska inte kännas obekvämt eller irriterat när produkten sjunkut in i huden, då bör du avsluta använingen. Lyssna också alltid på din egen kropp och vänj gärna huden vid produkten med användning 1 – 2 gånger i veckan i början. 

Det står parum på INCI-listan, innehåller produkterna parfym?

Nej produkterna är doftsatta med naturliga eteriska oljor, men regelverket säger att man numera även måste skriva parfum även på dessa eteriska dofter. I vår mening är dessa ett bättre alternativ än syntetiska dofter som kan innehålla över 500 olika kemikalier och hormonstörande och allergiframkallande ämnen som tillverkaren inte är tvungen att upplysa om. 

 

Vad gör jag om jag får en allergisk reaktion?
Baglioras produkter är formulerade enligt en Clean Beauty standard vilket betyder att de är tillverkade utan ämnen som kan irritera huden som tex parabener, mineraloljor och silikoner. Så de bör inte ge upphov till allergiska reaktioner men självklart är allas hy olika så om du ändå skulle uppleva en reaktion rekommenderar vi dig att avsluta användandet av produkten och försiktigt fasa in produkten för att se om reaktion kvarstår eller om det är något annat du har reagerat på.
Observera att vi inte har någon nöjd kund-garanti. Det betyder att vi inte godkänner reklamationer på produkter som du har använt men som inte lever upp till dina förväntningar. Vid eventuell allergi eller överkänslighet rekommenderar vi alltid att du provar din nya produkt på ett litet område (som handleden) och väntar 24 timmar för att se om du får någon reaktion. Enligt konsumentköplagen går det inte att klaga på en vara på grund av missnöje då vi inte har någon nöjdhetsgaranti.

Kan jag använda produkterna om jag är gravid?

Ja, enligt vår kemist och tillverkare kan samtliga produkter användas när du är gravid. Skulle du ändå känna dig osäker rådfråga alltid din barnmorksa eller läkare. 

Kan man beställa från andra länder än Sverige?

Ja vi skickar wordlwide. Läs mer om våra fraktalternativ och villkor under terms and conditions.

 

PRENUMERATIONER

Genom att prenumerera sparar du som kund 20% på varje order. Utefter ditt behov kan du enkelt anpassa dina leveranser genom att välja det orderintervall som passar dig bäst. Genom att prenumerera sparar du som kund 20% på varje order. Utefter ditt behov kan du enkelt anpassa dina leveranser genom att välja det ideala orderintervallet för dig. 

 

HUR FUNGERAR EN PRENUMERATION?

Välj din prenumeration 
På produktsidan väljer du prenumerationsköp i stället för engångsköp. Du kommer då ges möjligheten att anpassa ditt orderintervall, dvs. hur ofta du vill få produkten levererad, utifrån ditt behov och/eller våra rekommendationer. 

Gå till utcheckningen 
I utcheckningen fyller du i din kontaktinformation eller skapar/loggar in på ditt kundkonto hos oss, precis som vid ett vanligt engångsköp. 

Leverans och betalning
När du fyller i din leveransadress blir din fraktmetod automatiskt vald. Prenumerationsordrar levereras alltid hem till dig med PostNord inom Sverige och med UPS inom resterande EU. Du som prenumerant har alltid fri frakt. 

 

Order- och leveransbekräftelse 
Efter att din beställning har lagts kommer du att motta en orderbekräftelse samt ett prenumerationsmejl som innehåller information om att en ny prenumeration har skapats och registrerats i våra system. Om du inte mottagit en bekräftelse på din prenumeration, vänligen kolla i din skräppost eller kontakta oss så hjälper vi dig. Därefter kommer du motta en leveransbekräftelse där du blir informerad om att din prenumerationsorder har skickats.

 

Hur betalar jag för min prenumeration? 

För din första prenumerationsorder finns betalkort tillgängligt som betalningsmetod. Inför dina nästkommande prenumerationsorder är endast betalkort tillgängligt eftersom din betalning kommer att dras automatiskt från ditt konto.

Om du valde att betala med betalkort för din första prenumerationsorder kommer betalningen att dras automatiskt från samma betalkort så länge du inte uppdaterar din betalningsinformation i kundportalen.

 

När betalar jag för min prenumeration efter min första order?

Din betalning kommer att dras från ditt konto beroende på vilken dag du lägger din första prenumerationsorder och beroende på vilket orderintervall du väljer. Det innebär att om du lägger din första prenumerationsorder på en måndag och väljer fyra veckors orderintervall kommer betalningen för dina nästkommande prenumerationsordrar dras måndagar var fjärde vecka.

 

Kan jag ändra orderintervall, produktkvantitet och lägga till/ändra produkter? 

Ja, du kan själv ändra orderintervall, produktkvantitet och lägga till/skifta mellan produkter efter att du mottagit din andra prenumerationsorder. Detta gör du enkelt genom att logga in på ditt konto här på bagliora eller genom att maila oss på hellobagliora.com. Var uppmärksam på att kostnaden för din prenumeration kan komma att uppdateras när du väljer att göra ändringar i din prenumeration.

 

Finns det någon bindningstid för prenumerationer?

Ja, när du påbörjar din prenumeration och därmed får ta del av vår förmånliga prenumerationsrabatt förbinder du dig att betala och motta två ordrar. Efter dina två första ordrar finns det ingen bindningstid utan du kan närsomhelst ändra, pausa eller avsluta din prenumeration.

 

Kan jag ändra min betalningsinformation och/eller leveransadress?  

Ja, du kan själv ändra din betalningsinformation och leveransadress. Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss på hello@bagliora.se.

 

 

Kan jag göra en prenumeration och ett engångsköp tillsammans?

Ja, du kan köpa en prenumeration och ett engångsköp samtidigt. Observera att endast betalkort och presentkort är tillgängliga betalningsmetoder när du väljer att köpa en prenumeration och ett engångsköp tillsammans.

 

 

Om jag har en rabattkod, kan jag använda den på en prenumeration?

Nej, du kan inte kombinera din förmånliga prenumeration med en rabattkod.

 

Fortsatta leveranser efter dina preferenser


Eftersom du förbinder dig till två ordrar när du tar del av vår förmånliga prenumerationsrabatt kommer du att automatiskt motta och betala för din andra order enligt ditt valda orderintervall vid din första beställning - bekvämt och flexibelt! Inför din tredje order kommer du ha möjligheten att ändra, pausa eller avsluta din prenumeration när du vill. 

 

Hur ofta rekommenderar ni att man prenumererar på de olika produkterna?

Nedan finner du våra rekommendationer för orderintervallet av vår hudvård. 

Hydrating Light Cream och Nourishing Rich Cream: Rekommenderat orderintervall är 8 - 12 veckor om du applicerar 2-3 pump morgon och kväll.

Hydrating Mousse Cleanser Cleanser: Rekommenderat orderintervall är 4 – 8 veckor om du applicerar 3 – 4 pumptag morgon och kväll.

Collagen superfood serum och Glow nutrient face oil Rekommenderat orderintervall är 8 till 12 veckor om du applicerar 3- 4 pumptag morgon och kväll.

Clarifying leave on exfoliator

Rekommenderat orderintervall är 12 - 16 veckor om du applicerar 3- 4 pumptag morgon och kväll några gånger i veckan eller en gång per dag.

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige