SUMMER BEAUTY BOOTCAMP

SUMMER BEAUTY BOOTCAMP

MED FASHIONABLEFIT
IDA B OLSSON Läsning SUMMER BEAUTY BOOTCAMP 3 minuter Nästa BEHÅLL FUKTEN

Bagliora summer beauty bootcamp

Boosta din hud med bra ingredienser i sommar och få din bästa hudhälsa någonsin!
I sommar har vi teamet upp med Hannah Andersson som driver hälsokonceptet Fashionablefit. Och under hela juni månad kommer hon dela med sig av sina bästa tips för att ta hand om hudens hälsa inifrån ut, både här, på bagliora.com och på Instagram.

 

Hej Hannah! Vad är viktigt för dig när du väljer hudvård?

– Näring! Jag vill att mina produkter ska boosta min hy med det bästa rena råvarorna. Verkligen vårda på djupet utifrån och in. 

Vilka produkter är viktigast i din rutin?
 
-Rengöring och återfuktning. Jag älskar hela Bagliora serien och alla produkter har en självklar plats i min hudvårdsrutin. Måste jag välja så är rengöringen, oljan och dagkrämen de essentiella.

Vilken Baglioraprodukt är din favorit?

– Rengöringen! Jag älskar mousseformulan, doften och hur den rengör på djupet och lämnar huden fräsch. 

Vilket är ditt bästa hudvårdstips för omedlebart glow?

– Ett svettigt träningspass, haha! Endorfinerna och lyckan i ifrån är oslagbar. Annars älskar jag såklart oljan som get ett omedelbart glowigt resultat. 


Och ditt bästa hudvårdstips för en sund och välmående hud på lång sikt? 

– Att vara konsekvent med näringsrik kost, fysik aktivitet, näringsrika produkter och verkligen jobba med att älska sig själv inifrån. Det finns inget som slår det GLOW du får när du strålar av välmående från insidan. 

 

Ge oss ett tips för att öka sitt välmående i vardagen?
– Show up! Var konsekvent och fokuserad på ditt välmående inifrån och ut. Hitta små rutiner för ditt mentala, emotionella, spirituella och fysiska välmående. Avsätt tid och prioriterar det som verkligen får dig att må bra! Vad just det är, vet du bäst själv! 

Ditt bästa träningstips i sommar?
 – Sätt en tydlig intention med din träning. När du vet varför du gör något är det lättare att hålla igång och hitta motivationen. Det är otrolig inte tillfredställelse när vi håller våra egna löften till oss själv. 
Fokusera på att belöna dig själv för att du gör ditt bästa istället för att hela tiden fokusera på att nå ett slutresultat. Vi hamnar lätt i cirklar av att känna oss otillräckliga då. Bli kär i resan av att ta hand om och älska dig själv. 

 

 

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige