IDA B OLSSON

IDA B OLSSON

MÖT VÅR AMBASSADÖR - HÄLSOINSPIRATÖREN IDA B. OLSSON
Läsning IDA B OLSSON 4 minuter Nästa SUMMER BEAUTY BOOTCAMP
Hälsoinspiratör, PT, Life coach och mysjoggare med galet glow! Vi är stolta över att presentera Ida B Olsson som ny ambassadör för Bagliora. Låt dig inspireras av denna livskonstnär med hjärtat på rätt ställe.

Ida, du är vår Bagliora-ambassadör. Vad är viktigt för dig när du väljer hudvård?

Att det är bra ingridienser som fungerar aktivt i huden utan att irritera och att det inte bara är utfyllnadsmassa. Sedan är det en stor fördel att just Bagliora väljer att satsa på vegansk och så pass ren hudvård utan att talla på aktiva ingridienser. Det är unikt!

Du är hudvårdsterapeut i grunden, vilka produkter är viktigast i din rutin?

Utan en ren hud går inga produkter in lika bra. Så absolut rengöring. Sedan en creme som skyddar och ger fukt. Det skulle jag säga är basen. Sedan skulle jag helt ärligt inte klara mig utan någon av Baglioras produkter. Men ska man starta någonstans är det där.

Vilken Baglioraprodukt är din favorit?

Helt klart Glow Nutrients Face Oil. Jag kan liksom tänka på den ibland och längta tills nästa gång jag får applicera den på huden. Jag älskar också rengöringen. Den funkar så bra som just dubbel rengöring vilket jag tycker är ett måste för att investera i en bra sådan. Första tvätten tar skonsamt bort all makeup och andra tvätten rengör huden utan att torka ut den. Perfekt fräschör , doft och återfuktning! 

Vilket är ditt bästa hudvårdstips för omedelbart glow?

Att ta några djupa långsamma andetag. Syresätta huden! Stress och fria radikaler stryper tillförseln av microcirkulationen och huden blir glåmig. Därefter en väl rengjord hud följt av ansiktsolja.

Vad är ditt bästa hudvårdstips för en sund och välmående hud på lång sikt? 

Att sova 7-9 timmar varje natt, att dricka levande vatten (vatten med någon frukt, bär, grönsak i), att vara ute i frisk luft, att motionera, (spelar ingen roll vad), bara det är något som får dig att belasta kroppen några dagar i veckan, investera i bra hudvård, att stressa mindre och kanske vila lite mer med någon avslappning där andetaget är närvarande, att vara försiktig med solens strålar, att umgås med människor som ger dig energi och kärlek, att äta och dricka gott emellanåt och njuta av det, inte ha förbud, leka mer och våga leva livet fullt ut!

Vilken anser du vara den mest överskattade skönhetsprodukten eller sköhetstipset?

Jag skulle säga primer! Kan inte förstå vad det ska vara bra för… Tycker mest det lägger sig som en hinna ovanför min fina hudvård och som ett lager under min makeup.

Sedan också detta med att dricka massvis. Vi behöver 1,5dl/h när vi är normalt aktiva. Svettas vi behöver vi lite mer. Men inte överdrivet.

Jag har också hört att det ska funka lika bra med tvål och vatten som en bra rengöring. Det är lika sant som att du skulle kunna strunta i att tvätta ditt handfat med rengöringsmedel och bara låta det rinna vatten där. Vår hud har ju porer som absorberar det vi lägger på den och tvål försämrar hudens ph-värde, rengör inte huden och torkar ut vårt yttre skyddande lager.

 

Du inspirerar varje dag. Kan du ge oss ett tips för att öka sitt välmående i vardagen?

Att lyssna till ditt hjärta! Att inte leva efter normer och föreställningar om hur det borde vara utan känn efter vad som gör Dig lycklig! Livet sker nu. Inte sen. Det enda i vet är att vi en dag ska dö. Det är nästan vår skyldighet att faktiskt ta vara på det. Inte slösa bort det.

Att varje dag vara utomhus en liten stund. Att fler gånger om dagen tänka på ditt andetag. Vi tänker oftare på mat än andetaget fast vi skulle överleva mycket längre utan mat än utan att andas…

Att äta mat från jord till bord för det mesta men också njuta av godsakerna som får själen att studsa till lite.

Att umgås med människorna som är dina viktigaste men framförallt umgås och ge kärlek till den allra viktigaste – dig själv!

Fortsätt läsa

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige