dagrutin

1. Börja med att ta tre till fyra pumptag av Baglioras Hydrating Mousse Cleanser och massera in löddret på fuktigt ansikte. Den milda rengöringsmoussen rengör skonsamt hyn utan att torka ut medans det prebiotiska innehållet balanserar hudens mikrobiom och skyddsbarriär så att huden känns återfuktad, smidig och balanserad.

2. Applicera tre till fyra pumptag av Baglioras kollagenboostande serum på ditt rengjorda ansikte och svep försiktigt med fingertopparna över ansiktet tills att serumet är fullständigt absorberat.

3. Använd pipetten för att applicera tre droppar av Glow Nutrients Face Oil över serumet. Den näringsrika oljan ger huden maximal återfuktning på djupet och lämnar huden med en hälsosam fuktmättad lyster. Alternativt blandar du en droppe tillsammans med din dagkräm för en mer subtil lyster.

4. Massera och klappa in den sammetslena dagkrämen i ansiktet som sista steg i dagrutinen. Den multiverkande krämen förbättrar hudens kollagenproduktion och fasthet samt minskar rynkor och fina linjer. Huden får en omedelbar lyster och förbättrad hudkvalitet.

KVÄLLSRUTIN

1. Applicera tre till fyra pumptag av Baglioras Hydrating Mousse Cleanser i handflatorna och massera in löddret på fuktigt ansikte. Den milda rengöringsmoussen rengör skonsamt och tar bort makeup utan att torka ut, medans det prebiotiska innehållet balanserar hudens mikrobiom och skyddsbarriär. 

2. Fukta en bomullsrondell med Baglioras Clarifying Exfoliator och badda lätt över hela ansiktet, men undvik ögonområdet. Skölj inte av utan låt leave-on exfoliatorn tränga djupt in i huden och verka i några minuter innan övriga hudvårdsprodukter appliceras. Exfoliatorn kan användas dagligen, men undvik användning om du är allergisk mot aspirin/salicylsyra eller om huden blir irriterad. Är du ovan vid syra-peeling är vårt råd att försiktogt vänja ansiktet vid produkten, tex en till två gånger i veckan den första tiden.

3. Applicera 3 till 4 pumptag av Baglioras kollagenboostande serum på ditt rengjorda ansikte och svep försiktigt över ansiktet med fingertopparna tills serumet är fullständigt absorberat. 

4. Använd pipetten för att applicera tre droppar av Glow Nutrients Face Oil över serumet. Den näringsrika oljan ger huden maximal näring och återfuktning på djupet.

5. Det sista steget i kvällsrutinen är appliceringen av den multiverkande ultra-rika nattkrämen. Använd spateln och klappa in krämen i ansiktet med uppåtgående drag och massera med små cirkulära rörelser från mitten av ansiktet och utåt med fingertopparna. Den avancerade anti-age krämen jobbar över natt med att aktivera cellernas nybildning av kollagen och elastin samt minska rynkor och fina linjer. Du vaknar med en återfuktad och hälsosamt näringsboostad hy. 

Scroll to Top