ÅSA INGROSSO

ÅSA INGROSSO

UPPTÄCK INREDNINGSPROFILEN ÅSA INGROSSOS FAVORITPRODUKTER
PREBIOTIKA Läsning ÅSA INGROSSO 2 minuter Nästa KVÄLLSRUTINEN

Under en tid tillbaka har inredningsprofilen Åsa Ingrosso testat Baglioras produkter och såhär beskriver hon sin upplevelse.

– Jag har nu kört med hudvårdsserien Bagliora ett tag och jag är verkligen så nöjd! Självklart påverkas huden av vad vi smörjer in oss med. Är produkterna fulla av kemikalier och orena ämnen så kommer givetvis huden reagera därefter. Därför blir jag så glad när någon på riktigt kämpat för att hitta det renaste, bästa för huden som ändå ger en riktig effekt. Det gäller allt ifrån djuprengöring till anti-age.

Sen tycker jag ju att det är lite extra coolt att det är två kvinnor som skapat dessa fantastiska produkter. När man kommit upp i min ålder börjar man på riktigt inse hur pass viktigt det är att sköta om sig redan i unga år. Det går liksom inte att spola tillbaka

Clarifying leave on exfoliator är en exfoliator som man låter sitta kvar. Jag sätter på den efter rengöring och sedan när jag vaknar jag faktiskt med ett mycket skönare glow. Det är helt otroligt, den rengör ända ner i botten. Sjukt bra! 

 – Collagen superfood serum är faktiskt min absoluta favorit. Den är anti-age och har ämnen i sig som hjälper huden att bygga sitt eget kollagen + att den är porförminskande och återfuktande.

 Nourishing rich cream är bra för mig som är ganska torr i huden. Den är lite rikare än vad man är van vid utan att den känns fet. Den är verkligen superskön och härlig. 

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige