En fuktboost för din hy

Hydrating light cream

Bagliora Hydrating Light Cream är en ultralätt men djupt återfuktande gelkräm som ger huden långvarig och lystergivande fukt.

Detta är lösningen för dig med torr hy, förlorad lyster och fasthet, fina linjer och rynkor.

C-vitamin

C-vitamin är superringrediensen som både minskar åldertecken och verkar uppklarande på huden samt ger massor av glow. Dessutom minskar den pigmenteringar och skyddar huden från skador av fria radikaler om uppstår när din hud utsätts för föroreningar och UV-ljus.

C-vitamin har även en inflammationshämmande verkan och passar perfekt i kombination med SPF då dessa två produkter boostar varandras effekt.

Hyaluronsyra x 2

Hyaluronsyra har förmågan att binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt och fungerar därför som en fantastisk fukmagnet i huden som
fyller ut, plumpar upp, bevarar fukt.

I Hydrating light cream använder vi oss av en kombination av högmolykelär hyaluronstra för att behålla fukt och reparera skadad hud samt den effekiva lågmolekylära hyaluronsyran som penetrerar de djupare hudlagren och fyller ut, återfuktar och slätar ut fina linjer.

Gel-konsistens som sjunker in direkt

Den lätta krämen sjunker in direkt och gör ansiktetunderbart lent och återfuktat, utan att kännas fet. Huden får en fräsch lyster. Krämen ger en oljefri bas och passar även perfekt under foundation eller spf.

Applicera dagligen efter rengöring och serum eller innan makup och SPF.

Fri frakt

Fri frakt över 800 SEK inom Sverige