Årets mest efterlängtade produkt

SILK SUNSCREEN SPF50

Produkten vi alla väntat på är äntligen här! Baglioras första solskydd med hudvårdande ingredienser.

• Ultralätt fluid formula • Hudvårdande • Vattenfast • Ger lyster • Doftfri • Coral Reef Safe

SPF med hudvårdande ingredienser

Med en ultralätt formula skyddar denna SPF-face fluid mot UVA + UVB-strålar och blått ljus. Samtidigt ger den huden en strålande lyster och verkar återfuktande och mjukgörande med välgörande ingredienser som E-vitamin, squalane och glycerin.

E-vitamin - Skyddar mot pigmenteringar och bildandet av rynkor. Boostar kollagenproduktionen och gör huden mer elastisk.

Glycerin - Bildar en vätskereservoar och bidrar till att hudbarriärens fuktbalans och funktion förbättras.

Squalane - Hjälper huden att bevara fukthalten och verkar mjukgörande.

VETENSKAPEN BAKOM SILK SUNSCREEN

I framtagandet av Silk sunscreen valde vi att använda den senaste generationens av kemiska SPF-filter som är väldokumenterade med stabila och mycket bra skydd. De är även säkerhetsbedömda av tredje part. När du applicerat dem på huden skapas en kemisk reaktion i översta hudlagret, där molekylerna absorberar UV-strålningen och omvandlar den till en oskadlig strålning i huden.

GER EN silkeslen glowy finish

Fluiden absorberas snabbt utan att kännas kladdig eller fet, och passar perfekt både ovan och under makeup. Massera och klappa in krämen i ansiktet innan du exponeras för sol. Och upprepa appicering vid behov, samt efter bad.

Produkten kan appliceras ovanpå din vanliga dagkräm eller istället för din dagkräm då den samtidigt verkar återfuktande och hudvårdande.

CORAL REEF SAFE

I enlighet med Hawai Reef Bill har vi valt bort följande solfilter; oxybenzone (benzophenone-3) och oktinoxat (oktylmetoxicinnamat) eftersom dessa har visat sig bleka korallreven. Med tanke på hälsa och miljö formulerar vi även utan Octocrylene, Avobenzone och Homosalate.

Fri frakt

Fri frakt över 500 inom Sverige