integritetspolicy

BAGLIORA är ett svenskt hudvårdsföretag som tillverkar, säljer och distribuerar hudvårdsprodukter. BAGLIORA AB, org. nr. 559158-6549, med adress Östra Hamngatan 41,411 10 Göteborg, är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter du tillhandahåller när du registrerar dig på den här webbplatsen i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Bagliora AB jobbar för att säkerställa att dina personuppgifter och din integritet skyddas vid användning av våra digitala tjänster och online.

Insamling och behandling av personuppgifter:

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt skickar till oss då du ex. gör ett köp i vår online butik, deltar i tävlingar eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Vi samlar in dina uppgifter för att fullfölja ett avtal (t.ex. leverera dina varor eller din faktura) eller fullfölja annat åtagande som du har tackat ja till (t.ex. skicka dig nyhetsbrev med tips och erbjudanden). Genom att du blir informerad om vår integritetspolicy i samband med lämnade uppgifter samtycker du till behandling av dina personuppgifter.

Vi samlar och lagrar de uppgifter du frivilligt skickar in till oss såsom namn, adress, e-mail eller telefonnummer. Dina personuppgifter kommer att behandlas av oss i syfte att administrera information från oss till dig. Om du inte tillhandahåller de efterfrågade personuppgifterna kommer vi således inte att skicka någon information till dig. 

Vi sparar ej och har ej tillgång till din kreditkortsinformation eller ditt personnummer. Dessa uppgifter behandlas enbart av vår betalningssamarbetspartner Klarna.

Hur länge sparas dina personuppgifter?

Dina personuppgifter sparas till dess att du kontaktar oss och efterfrågar om att bli avregistrerad. Vi behandlar dina personuppgifter utifrån de krav som ställs och i enlighet med vad som är tillåtet enligt gällande lagstiftning.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Bagliora AB sparar enbart dina personuppgifter internt. Vi delar, säljer eller byter inte dina personuppgifter i marknadsföringssyften. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part gäller endast vid användning av vår online butik, betalningsmetoder, leverans via speditörer och marknadsföring från Bagliora AB (t.ex. distribution av nyhetsbrev).

Dina rättigheter:

Dataskyddslagstiftningen ger dig ett antal rättigheter i förhållande till vår behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att kostnadsfritt begära att få en bekräftelse från oss att vi behandlar dina personuppgifter, samt begära tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig, tillsammans med information om behandlingen. Du har, om du anser att en personuppgift som vi behandlar om dig är felaktig eller ofullständig, rätt att begära rättelse av personuppgiften. Vi kan radera samtliga uppgifter som ej har några lagstadgade krav på lagring (t.ex bokföringslagen). Du kan kontakta oss per post; Bagliora AB, Östra Hamngatan 41, 411 10 Göteborg eller via e-post support@bagliora.com

Scroll to Top