our story

Inspirationen för Bagliora grundades i viljan att kombinera det bästa från två världar. Naturlig hudvård + Avancerad hudvård.

Vi var alltid på jakt efter renare, mer naturliga hudvårdsprodukter som fortfarande gav EFFEKT. Vi upptäckte att de flesta företag inte gjorde detta och där föddes idén om att utveckla Bagliora
                                                                     

Efter mycket research hittade vi en svensk fabrik med ett tydligt grönt tänk och började utveckla Bagliora tillsammans med en av Sveriges mest erfarna kvinnliga kemister. September 2019 lanserade vi och idag är vi här! 

Samtliga Bagliora produkter är baserade på naturliga superfoods, vitaminer och antioxidanter för att stärka hudens naturliga hälsa. I kombination med några av marknadens mest effektiva och innovativa hudvårdshjältar.

Självklart är vi 100% veganska, cruelty free och dermatologiskt testade.

 
 

Julia fors

Julia Fors har en bakgrund som skönhets och hälsoredaktör på Aftobladets magasin; Sofis Mode och Wellness. Hon har även skrivit de två bästsäljande hälsoböckerna Bodylicious och Sueprlicious på Norstedts förlag.

”Kostens förmåga att påverka kroppen, humöret och hälsan har varit min främsta passion under de senaste tio åren. När jag utbildade mig till kostrådgivare och började äta mer ”ren mat”, dvs naturlig mat utan tillsatser, märkte jag en enorm skillnad på min hälsa vilket även började påverka hur jag såg på min hudvårdsrutin. Det började kännas självklart att även vilja ha rena och hälsosamma hudvårdsprodukter på mitt ansikte. Där föddes iden om att ta fram ett Clean Beauty varumärke med effekt”.

Jessica lundström

Jessica Lundström har arbetat som marknadsförare och kommunikatör i mer än femton år. Med en kandidatexamen i Hospitality Management från Johnson & Wales University i Rhode Island, USA. Under de senaste åren har hon jobbat hon med sin man vid investmentbolaget RCL Holding AB.

”Som en passionerad hudvårdsentusiast har jag alltid eftersökt produkter med hög effekt. Intresset har varit stort för medicinsk hudvård, men på senare tid har även intresset för ekologisk hudvård växt hos mig. Som marknadsförare har jag alltid burit på drömmen att skapa mitt eget varumärke. För mig var effekten det viktiga i framtagandet av produkten, kombinerat med en elegant design och hög premiumkänsla. Kvalitet, transparens och hållbarhet är de faktorer som framförallt styr grunden i mitt varumärkesbyggande”.

Scroll to Top