Clean beauty

Vi anser att hudvård och skönhet ska vara ren, effektiv, lyxig och hållbar. Därför skapade vi BAGLIORA med ett uppdrag att uppnå en bättre och mer hållbar framtid. Det här är våra 3 grundstenar: CLEAN, TRANSPARENT, SUSTAINABLE

our mission

Vi tror att framtiden inom hudvård handlar om 100 % transparens, hållbarhet och formuleringar framtagna med noga utvalda ingredienser – de kallar vi Clean Beauty.  För oss är det inte en fråga om att välja naturligt eller kemiskt, utan fokus ligger på de bästa ingredienserna. Punkt. 

Målet med varje BAGLIORA produkt varit att ta fram effektiva och näringsrika formuleringar som optimerar hudens hälsa och vitalitet. Därför är vi extra noggranna när det kommer till valet av ingredienser. Vi följer ständigt den vetenskapliga utvecklingen och beslutar om vilka ingredienser som vi föredrar och vilka som vi säger nej till. Och vi ser alltid till att våra produkter innehåller ett mycket högt ekologiskt och naturligt innehåll. 

De aktiva ingredienserna som vi använder är alla noga utvalda efter dess evidensbaserade effekter, säkerhet och resultat.

clean

För oss innebär Clean Beauty att vi producerar varje produkt efter följande principer. 

  • HÖG ANDEL NATURLIGA & EKOLOGISKA INGREDIENSER
  • HÖG ANDEL AKTIVA INGREDIENSER
  • VEGANSKA
  • HÅLLBAR PRODUKTION
  • DERMATOLOGISKT TESTADE
  • 100% TRANSPARENS
  • TILLVERKAT I SVERIGE

100% transparency

Vi tror att du liksom vi har börjat ställa högre krav på din hudvårdsrutin. Du vill inte bara att produkterna ska göra att du ser bra ut, du vill att det ska kännas bra att använda dem. Du ser förbi loggan och är nyfiken på ingredienser, effekt, och produktion. Du vill att varumärket ska resonera med dina personliga värderingar och övertygelser. För oss är dessa självklarheter i ett modernt skönhetsföretag. I en bransch där utbud och produktflöde är enormt blir just kvalité, transparens och hållbarhet det som skiljer oss från mängden. 

sustainability

Vi är övertygade om att alla företag, och i synnerhet skönhetsindustrin, kommer behöva genomgå en stor förändringsprocess där ett fokus på hållbarhet blir allt mer väsentlig. I framtagandet av vårt företag insåg vi snabbt att det fanns en mängd små val vi kunde göra som i sin tur kan göra stor skillnad. Ett lätt val är att låta majoriteten av våra förpackningar vara i glas istället för plast. Våra flaskor och burkar har inte bara en premiumkänsla på badrumshyllan, de är också lätta att återvinna i färgad glasåtervinning. På sikt är vår ambition att även kunna ta fram refillförpackningar till våra glasförpackningar för en mer hållbar hudvårdsrutin.

10 free formula

Vi formulerar alltid utan dessa 10 ämnen: 
Parabener 
SLS/ SLES 
Mineralolja 
Silikoner 
PEG 
Popylenglykol
MEA, DEA, TEA 
Syntetiska parfymer 
Syntetiska färger
Kemiskt solskydd
Scroll to Top